Terug

Filmconcert in de verkoop

De eerste voorstelling van ons festival is in de verkoop. Vanaf nu kun je tickets kopen voor het Filmconcert: The Most Dangerous Game op woensdag 11 september in de Sint Jacobskerk op een paar minuutjes lopen van hoofdlocatie CineCity Vlissingen.

The Most Dangerous Game
In deze invloedrijke avonturenklassieker maak je kennis met jager op groot wild Bob Rainsford. Hij is de enige overlevende van een scheepsramp. Op het eiland dat hij zwemmend weet te bereiken, staat hem een nog veel zwaardere beproeving te wachten. Daar vermaakt ene graaf Zaroff zich met de jacht op… schipbreukelingen. Samen met Eve, een ander slachtoffer van de graaf, vlucht Bob de jungle in. Met als enige wapen: zijn eigen vindingrijkheid.

Muzikale begeleiding van het James Whale Orchestra
Het bijzondere van het filmconcert is, naast de prachtige filmklassieker, de prachtige livemuziek. Voor het tweede jaar op rij werken we samen met het James Whale Orchestra. Hun premièrevoorstelling vindt bij ons plaats. De muziek is gebaseerd op de oorspronkelijke score van Max Steiner.

Een uniek concert op een pracht van een plek en je kunt bij de première zijn. Dit wil je niet missen!

Deze voorstelling is tot stand gekomen in samenwerking met de Stichting Klassieke Muziek Vlissingen en met behulp van James Whale Orchestra en het Amsterdam Brass Quartet.