Terug

Handig: uitleg over Drive-In Fast & Furious 7

Donderdag 15 september vindt de Drive-In plaats bij de Machinefabriek. Lekker Fast & Furious 7 kijken vanuit je eigen auto! Je leest het goed. Dit jaar ga je in je eigen auto. Ook wel relaxt, toch?

Omdat je misschien nét niet even handig bent met auto’s als de hoofdpersonen van Fast & Furious, vraag je je vast af hoe de Drive-In werkt. Daarom hier wat handige uitleg.

Om de film mee te krijgen, heb je geluid nodig. Check dus vóór je komt even goed of je FM kunt ontvangen: een autoradio met FM-frequentie óf een normale draagbare radio met FM-frequentie. Bij het inrijden tussen 20.00 en 20.45 uur ontvang je een snackbag met daarin ook een formulier met de frequentie waarop je moet afstemmen.
Normaal gesproken hebben alle auto’s een FM-radio aan boord. Ook nieuwere modellen met DAB+ kunnen via het menu van de radio een FM signaal ontvangen. Is er helemaal geen mogelijkheid voor FM (bijvoorbeeld in een oldtimer) dan kun je ook een draagbare radio meenemen. Zorg wel dat er nieuwe batterijen in zitten.
Een autoradio kan meer dan twee uur aan zonder dat de accu zover leeg raakt. Maar…dan moet de accu en auto natuurlijk wel in orde zijn! Er zijn startkabels bij aanwezig, dus mocht het nodig zijn, dan is er hulp voor het opstarten van auto’s.
Verder adviseren we om de auto elk half uur of om het uur een paar minuten te laten lopen, zodat de accu weer bij kan laden, de ramen weer vrij van condens gemaakt kunnen worden en eventueel het interieur weer even opgewarmd kan worden.

Meer info/tickets