Terug

Kinderevenementen rond Paul van Loon nu in de verkoop

Zijn jouw kinderen fan van Paul van Loon? Dan móét je ze meenemen naar Film by the Sea! We organiseren meerdere leuke evenementen rond de populairste kinderboekenschrijver van Nederland en ze kunnen hem tijdens de Kindermiddag op woensdag 14 september zelfs ontmoeten.

Zaterdag 10 september: Paul van Loon Voorleesfeest op het strand
Het begint om 19.30 bij CineCity. Daar voert Tijl Damen zijn voorstelling Angsthazen en Bibberbillen op. Daarna gaan we met zijn allen naar het strand waar kinderen in groepjes worden voorgelezen uit de verhalen van Foeksia de Miniheks en Dolfje Weerwolfje.

Kom je verkleed naar het voorleesfeest? Dan maak je kans op gratis kaarten voor de Paul van Loon Kinderfilmmiddag op woensdag 14 september.
Het voorleesfeest organiseren we samen met ZB Bibliotheek van Zeeland. He is voor kinderen van 4 t/m 9 jaar – tickets kosten slechts € 2,50 per kind.
Meer info/ tickets Voorleesfeest 

Woensdag 14 september: Kindermiddag Paul van Loon
Tijdens de Kindermiddag vertonen we twee spannende Paul van Loon films (Dolfje Weerwolfje (6 jaar) en De Griezelbus (9 jaar)). Ook kun je deze dag Paul van Loon ontmoeten. Hij vertelt in de zalen over de films en zijn werk (je mag hem ook vragen stellen!) en je kunt je boeken laten signeren.
Meer info/ tickets Kindermiddag Dolfje Weerwolfje
Meer info/ tickets Kindermiddag De Griezelbus