Terug

Nieuw dit jaar: gratis toegankelijke BuitenBios op de Oude Markt

Wie jarig is deelt uit! Dit jaar organiseren we in samenwerking met de ondernemers van de Oude Markt twee maal een gratis toegankelijke BuitenBios. Op woensdag 13 september vertonen we Le Fabuleux Destin de Amélie Poulain en op donderdag 14 september is het meezingen geblazen bij de Mamma Mia! Sing-Along! Zet de datums maar vast in je agenda en wees van harte welkom om onze verjaardag samen met ons te vieren.

Meer info Le Fabuleux Destin de Amélie Poulain
Meer info Mamma Mia! Sing-Along

Kijktip:
Entree is gratis en je bent van harte welkom om op je eigen kleedje te zitten. Wil je nét iets lekkerder zitten, met goed zicht op het scherm inclusief een drankje en een borrelplank, huur dan een zitplaats. Meer info hierover staat binnenkort op: theballroomvlissingen.nl en gastrocafesantiago.nl.

PS: Wist je dat we ons eerste verjaardagscadeautje voor jullie een tijdje geleden al bekend hadden gemaakt? Ook op vrijdag 15 september kun je gratis in de open lucht naar de film. Dan is het Strandbios met Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. Locatie: Zandpaviljoen Pier 7.