Terug

Ook dit jaar weer veel activiteiten voor professionals

Elk jaar zijn er bij Film by the Sea weer activiteiten waar je als publiek niet evenveel van meekrijgt, maar waar we wel hartstikke trots op zijn. Dit jaar zijn er op drie verschillende momenten bijeenkomsten voor professionals.

14-9 Contactdag Nederlandse Bioscoopbranche
Tientallen professionals uit de Nederlandse bioscoopbranche komen samen om met elkaar te praten over de toekomst van de bioscoopbranche. Presentatie van deze dag is in handen van René Mioch en er is Niels Swinkels, MD en EVP van Universal Pictures International geeft vanuit Los Angeles een presentatie via Zoom.
De Contactdag wordt mede mogelijk gemaakt door CineCity, NVBF, FDN, NAPA en  CFAP.

15-9 Inspiratiebijeenkomst Filmeducatie
Filmhub Zuid organiseert samen met Cultuurkwadraat, HZ Cult, Filmalot en Film by the Sea een inspiratiebijeenkomst over filmeducatie tijdens Film by the Sea. Leerkrachten, icc’ers, pedagogisch medewerkers, cultuurprofessionals, filmmakers en studenten kunnen zich voor deze bijeenkomst aanmelden.
Meer info en aanmelden 

17-9 Van Boek naar doek
Een dertigtal uitgevers, literair agenten en filmproducenten komt bij elkaar (o.a. tijdens speed dates) om te praten en te onderhandelen over filmrechten van Nederlandse boeken.
Van boek naar doek wordt mede mogelijk gemaakt door Shared Stories en CFAP.