Terug

René Mioch komt met nieuwe theatershow naar Film by the Sea

Wat een feestje! Vorig jaar was René Mioch te gast bij Film by the Sea met zijn theatervoorstelling. Nu is Mr. Film dinsdag 12 september op veler verzoek weer terug voor een avond vol entertainment, heerlijke anekdotes, filmpjes en een kijkje in de levens van de sterren waar Mioch als geen ander met het nodige gevoel voor humor over kan vertellen. Dit jaar zijn er natuurlijk andere gasten en nieuwe filmfragmenten en heeft de show een nieuwe opzet: als het gezellig is gaan we zelfs meezingen met filmhitsongs!

Maar bovenal gaat het om de verhalen. Van Robert de Niro en Timothee Chalamet tot Quentin Tarantino en Dustin Hoffman. Van Kirsten Stewart en Brad Pitt tot Emma Thompson en Lilly Rose Depp. René weet hun wereld helemaal tot leven te wekken. Ben je toe aan een avondje onvervalste Hollywoodmagie, tranen van het lachen en ijzersterke verhalen, dan is ‘Onder Sterren’ dé theatershow voor jou.
Kom deze avond vooral ook door met jouw eigen idolen. René heeft over bijna iedereen een verhaal. Ook zeker over 25 jaar Film by the Sea! Enne, what happens in Vlissingen, stays in Vlissingen, dus al die spannende verhalen over hoe het er achter de schermen van jouw favoriete filmfestival aan toe gaat, hoor je echt alleen tijdens deze speciale editie van zijn theatershow Onder Sterren.

Meer info/tickets