Terug

We hebben een nieuwe Festivaltrailer!

Pak je ijskoffie er maar bij en leun even achterover om volop te genieten van de gloednieuwe trailer van Film by the Sea 2022 (zie onder). Een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende fragmenten (uit bijzonder uiteenlopende films die allemaal komend festival gaan draaien) die samen één verhaal vertellen: Film by the Sea komt er weer aan!

Petje af voor de ongeëvenaarde Wouter Sessink die er altijd weer als geen ander één groot zinderend visueel feest van weet te maken dat ook nog eens precies vangt waar we bij Film by the Sea voor staan: het vertellen van verhalen op doek en in boek.

Denk je nu: o wauw, wat is die trailer allemachtig prachtig, die wil ik eigenlijk op het grote doek zien… dan komt dat mooi uit. De trailer wordt namelijk (met dank aan Jean Mineur) in filmtheaters in heel Nederland vertoond en dat is toch het perfecte excuus om even uit die brandende zon te gaan en lekker in het donker op het pluche te genieten van een mooie film en een flinke dosis Film by the Sea voorpret!

PS: als je toch die trailer kijkt, abonneer je dan ook gelijk even op ons YouTubekanaal.