Speel trailer

Ik Blijf Hier! – een ode aan Ramses Shaffy: Live optreden door Niels van der Gulik

Specials
Speel trailer
 • Jaar: 2022|
 • Duur: 90 min.|
 • Zo'n twaalf jaar geleden kwam Niels zijn grote held Ramses Shaffy tegen. Al snel kwam Ramses regelmatig langs in West-Friesland en ging Niels graag naar Amsterdam om samen met Ramses de grachten op te gaan.

  Nu, ruim tien jaar na Shaffy’s dood, blikt Niels terug op deze periode in zijn voorstelling Ik blijf hier! – Een ode aan Ramses Shaffy. Niels brengt bekend en minder bekend werk van Shaffy, vergezeld door drie topmuzikanten. Denk aan liederen als ‘De een wil de ander en Zing’ en ‘Vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’.

  band
  piano: Coen Molenaar
  contrabas: Peter Wassenaar
  drums: Richard Heijerman
  zang: Niels van der Gulik

  Dit intieme optreden vindt plaats in Poppodium De Piek en sluit naadloos aan bij de documentaire ‘Ramses – ou est mon prince?’ die voorafgaand aan het concert vertoond zal worden op zondagmiddag 11 september om 14.00 uur bij Film by the Sea, locatie CineCity, Spuikomweg 1. Wil je jezelf helemaal onderdompelen in de wereld en de muziek van Ramses Shaffy, bestel dan nu je tickets voor zowel de documentaire als de muziekvoorstelling.

  Praktische informatie
  Dit optreden van Niels van der Gulik vindt plaats op zondagmiddag 11 september in Poppodium De Piek aan de Hellebardierstraat 13 in Vlissingen en duurt 2x 45 minuten. Let op: het aantal tickets voor het optreden in De Piek is beperkt tot 75 stuks. Er zullen ongeveer 50 zitplaatsen zijn. De overige tickets betreft staplaatsen.
  Deze voorstelling is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Film by the Sea, Poppodium De Piek en het CCXL Theater in Vlissingen.

  Beeldmateriaal