Speel trailer

Liveconcert: Kid Creole and the Coconuts - 44 years of musical madness! 2023

Specials
Speel trailer
 • Jaar: 2023|
 • Duur: 100 min.|
 • ‘Annie, I’m not your Daddy’, ‘Stool Pigeon’, ‘Hey Mambo’ en vele andere.

  Kid Creole, de Sultan of Suave, the High Priest of Hip. The King of Pizazz, the Tropical Gangster komt naar Vlissingen! Samen met zijn band en drie prachtige Coconuts als backing vocals.

  Wie kent ze niet? De in 1979 opgerichte Amerikaanse band Kid Creole & the Coconuts met de bruisende leadzanger en oprichter August Darnell. Een smeltkroes van krachtige pop-funk doorspekt met een flinke twist van Latin en Caribische invloeden. Een tijdloze hitmachine die met name in de jaren 80 hit na hit scoorde en inmiddels 17 albums en 30 singles op zijn naam heeft staan.

  De band is nog steeds ongeëvenaard in hun energie, originaliteit en muzikale hipheid. Tijdloos en uniek. Kortom een buitengewone kans om Kid Creole & the Coconuts nog een keer’ live on stage’ mee te maken!

  1983 Brit Award Winner (International Artist) - 16 albums, 7 comps, 30 singles

  The Quietus: “a proper pop star, someone beamed in from somewhere rather glitterier than here”.

  NME’s legendary interview: “Mr August Darnell is a person we scarcely seem to deserve, an unusually conscientious and industrious writer, composer, arranger, producer, player, singer, stage manager, character, bon vivant”.
  https://kidcreoleandthecoconuts.com/

  Coproductie CCXL en Film by the Sea

  Deze show in het CCXL Theater in Vlissingen is een coproductie tussen het CCXL Theater (onderdeel van CineCity) en Film by the Sea ter ere van het 25-jarig bestaan van bioscoop CineCity en filmfestival Film by the Sea. De show van Kid Creole and the Coconuts op zondagmiddag 10 september staat gepland tijdens het openingsweekend van de 25e editie van Film by the Sea dat plaatsvindt van 8 t/m 17 september.

  Ticketprijs: € 45,00
  Gekochte tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

  Beeldmateriaal