Geef het verhaal van de Slag om de Schelde door

Een van de hoogtepunten van het afgelopen festival was de Dag van de Slag. We hebben veel gasten mogen ontvangen, er waren premières en er werden plannen gepresenteerd voor toekomstige films. Alain de Levita en Mark van Eeuwen waren te gast om te praten over hun plannen voor ‘De Slag om de Schelde’. Ze zijn met dit project gestart om te zorgen dat ook de jonge generatie iets meekrijgt over de Tweede Wereldoorlog en het thema vrijheid.

Dat is ook de reden dat Jan Lievens en Nynke van der Ploeg zijn aangehaakt bij dit project. Na hun succesvolle wervingsronde voor de speelfilm ‘Weg van jou’ storten ze zich nu op dit project. “Omdat we het belangrijk vinden dat dit verhaal wordt doorverteld,” aldus Nynke van der Ploeg. “De Slag om de Schelde mag niet vergeten worden en Zeeuwse bedrijven die de film financieel willen steunen, nodig ik van harte uit om mij te bellen of te mailen.”

Wil je bijdragen aan het bewustzijn over vrijheid bij jongeren? En vind je het ook belangrijk dat de Slag om de Schelde bij het grote publiek bekend wordt? Neem dan contact op met Nynke via 06-29555255 / nynke@ploegplus.nl.