Terug

Kom naar de kidsmiddagen op 11 en 14 september!

 

Wat gaaf! Schuif je Legoblokken en je Stitch speelgoed snel aan de kant want Film by the Sea organiseert twee toffe kindervoorstellingen: Dummie de Mummie Filmfeest en de Bang in Bed Kindermiddag.

Dummie de Mummie Filmfeest
Op woensdag 11 september zie je in Speeltuin Scheldekwartier Dummie de Mummie de film, in aanwezigheid van schrijfster Tosca Menten. Na de film zit ze klaar om haar boek te laten signeren op het Filmfeest. Kom in je griezeligste outfit en grijp die kans om een echte schrijver te ontmoeten! Voor een hapje en drankje wordt gezorgd, dus dit wordt een middag die je niet wil missen.
De filmvoorstelling en het Filmfeest vinden plaats in Speeltuin Scheldekwartier, aanvang 15.30 uur.

Meer Info / tickets

Bang in Bed Kindermiddag
Zaterdag 14 september kun je griezelen, feesten, dansen, en meezingen op de Bang in Bed Kindermiddag.
Tijl Damen geeft in zijn voorstelling tips over het overwinnen van angsten. Zo blijven die monsters onder je bed voortaan heel ver weg. Na de voorstelling staat er een spannende speurtocht op de planning, kun je je laten schminken en leer je geheimschrift schrijven! 
De voorstelling vindt plaats in De ZB / CineCity Vlissingen bij het Festivalpaviljoen, aanvang 15.00 uur.

Meer Info / tickets

Tip: neem gerust je neefje, nichtje, buurkind, of (pete)kind mee natuurlijk! De kids will love it!

Dummie de Mummie Filmfeest is in samenwerking met Speeltuin Scheldekwartier opgezet. De Bang in Bed Kindermiddag is opgezet in samenwerking met ZB | Bibliotheek van Vlissingen, met medewerking van Jutti Frutti.