Ontmoet Claude Lelouch tijdens FbtS

Altijd al eens een echte filmheld willen ontmoeten? Dit is je kans: we hebben een grootmeester van de Franse film op het festival. Career Achievement Awardwinnaar Claude Lelouch is zondag 15 en maandag 16 september te gast en er zijn meerdere kansen om de bevlogen grootmeester aan het woord te zien. Bovendien gaat zijn nieuwste film Les Plus Belles Années D'une Vie in première en kun je eindelijk zien hoe het verhaal van Anne en Jean-Louis afloopt.  

Lelouch op 15 september
15 september vertonen we zijn complete trilogie over Anne en Jean-Louis (achtereenvolgens Un Homme Et Une Femme, Un Homme Et Une Femme, 20 Ans Déjà en de première van Les Plus Belles Années D'une Vie. De films vormen een trilogie, maar zijn ook prima los te bekijken.
Lelouch leidt Un Homme Et Une Femme, 20 Ans Déjà in en bij de vertoning van Les Plus Belles Années D'une Vie neemt hij de Career Achievement Award in ontvangst. Maar wil je nou écht iets weten over de man (zijn drijfveren en waarom hij op ver gevorderde leeftijd nog steeds niet van de filmset weg te branden is) bezoek dan het vraaggesprek waarin Claude Lelouch aan de tand wordt gevoeld door journalist Frénk van der Linden.

Lelouch op 16 september
Op 16 september is de career Achievement Awardwinnaar aanwezig om een intro te verzorgen bij Les Plus Belles Années D'une Vie en Les Uns Ut Les Autres.