Terug

Scenarioworkshop 2022

Schrijf je eigen scenario voor een korte film!

Van 12 tot en met 16 september

Voor de tweede keer vindt tijdens Film by the Sea een vijfdaagse scenarioworkshop voor beginnende schrijvers plaats. De eerste editie was een groot succes. Onder deskundige begeleiding van professionals uit de film- en televisiewereld kun je van maandag 12 tot en met vrijdag 16 september werken aan je eigen scenario voor een korte film.

Hoe doe je mee?

Bij Film by the Sea staan boekverfilmingen centraal. Daarom vragen we je om jouw scenario-idee te baseren op een kort verhaal, of een artikel uit een krant of van een website. Als je toch liever een scenario voor een lange film of een serie wilt schrijven, dan biedt deze workshop de mogelijkheid om aan een aantal scènes te werken. Hoe dan ook: zet je idee in maximaal één pagina uiteen en stuur het uiterlijk vrijdag 22 juli op naar info@filmbythesea.nl, onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en een korte motivatie waarom je wilt deelnemen aan de workshop.

Selectie

Uit de ingezonden ideeën worden er tien gekozen, waarvan de schrijvers deel mogen nemen aan de workshop. Uiterlijk vrijdag 29 juli ontvang je bericht of je geselecteerd bent of niet.