Nieuw: De All You Can See Pas Klik Hier Sluiten
GLM by the Sea

Sophia Loren: Awarduitreiking met filmklassieker

Verwacht 09-09-2018
Sophia Loren: Awarduitreiking met filmklassieker

Details

Cast 
Sophia Loren, Marcello Mastroianni, John Vernon
Regisseur 
Ettore Scola
Lengte 
1:40
Jaar 
1977
Land van herkomst 
Italie - Canada
Gesproken taal 
Italiaans
Taal ondertitels 
Engels

Samenvatting

Op zondag 9 september neemt Sophia Loren de Film by the Sea Grand Acting Award in ontvangst gevolgd door de vertoning van de klassieker Una Giornata Particolare. U kunt deze avond exclusief bijwonen.

U wordt vanaf de ontvangst ondergedompeld in Italiaanse sferen met om te beginnen een glaasje prosecco bij aankomst. Vervolgens, zal na de aankomst van Sophia Loren, de Grand Acting Award in de CCXL zaal aan haar worden uitgereikt. Na deze uitreiking start de film Una Giornata Particolare, een van de grootste klassiekers met Sophia Loren in de hoofdrol. Tot slot wordt deze feestelijke gelegenheid verder voort gezet in Italiaanse stijl in onze foyer met diverse hapjes.

Voor deze bijzondere avond waarbij u nog een keer de film Una Giornate Particolare op het grote doek kan zien én getuige bent van de overhandiging van de Grand Acting Award aan Sophia Loren, bieden wij de eerste 300 kaarten aan voor een speciaal early bird tarief van € 55,- per ticket.

Over de film
In Una Giornata Particolare wordt het verhaal verteld van een onmogelijke liefde. Terwijl in Rome de triomfale intocht van Mussolini wordt gevierd, is een eenzame huisvrouw nog druk aan het redderen. Haar dag wordt opgefleurd door een ontmoeting met haar homosexuele buurman. In de loop van de dag ontstaat tussen hen een intieme band. Marcello Mastroianni speelt de buurman, Sophia Loren de huisvrouw en Ettore Scola deed de regie.

LET OP! Engels ondertiteld.

Zaal open om 18:30, verwacht start zaalprogramma 19:00 uur.

Gekochte kaarten kunnen niet geretourneerd worden

Trailer

Tickets kopen of reserveren

Vlissingen

zondag
9 september

Mediagallery