Terug

Ein-de-lijk: komende editie weer party’s en muziek

Rock on, Film by the Sea! Ein-de-lijk kunnen we weer een volwaardige editie van Film by the Sea organiseren met parties en muziek. En dat merk je aan onze programmering. Veel muziekfilms en veel feestjes én optredens. Dat wordt ouderwets dansen, feesten en rocken op ons festival!
Goed om te weten: bij elk feest/optreden hebben we bijpassende film voor je en alle muziekfeestjes zijn gratis toegankelijk.

Zaterdag 10 september: Filmfeest Let’s Dance
Een zaaaaalig filmfeest helemaal in de stijl van Studio 54. DJ Shakedown Benny draait lekkere (en bijzonder dansbare) vinylplaatjes en er is volop entertainment!
Dresscode: kom vooral naar deze avond als jezelf, maar zoek je inspiratie: disco chique!
Tip: wil je er een complete feestavond van maken, bezoek dan ook voorafgaand de Grease Sing-a-long.
Meer info Filmfeest
Meer info/tickets Grease Sing-a-long

Vrijdag 16 september: Gruppo Sportivo
Iedereen die vrijdagavond 16 september de late voorstellingen van Film by the Sea in CineCity bezoekt, heeft gratis entree bij een optreden van de levende Nederpoplegendes van Gruppo Sportivo. Een van de succesvolste Nederlandse bands van eind jaren ’70 / begin jaren ’80. Ze spelen in originele bezetting mét de Bombitas erbij.
Bezoektip: Eerder die avond vertonen we Rock City: The Life We Live – een hartverwarmende ode aan de Haagse beatscene, in bijzijn van meerdere Nederpoplegendes.
Meer info Gruppo Sportivo
Meer info/tickets Rock City: The Life We Live 

Zaterdag 17 september: Slotfeest met Soulmania
Het negenkoppige Soulmania trakteert je op een avondje vol groovende, swingende en af en toe lekker vuige soul van topniveau geïnspireerd op Alan Parkers filmklassieker The Commitments (die ook te zien is die avond). Daarbij komen bekende hits als Mustang Sally, In the Midnight Hour, Take me to the River, Land of a Thousand Dances en Chain of Fools natuurlijk allemaal voorbij.
Meer info Slotfeest
Meer info/tickets The Commitments

Meer muziek 
En een laatste tip: Move On Up! Met Fuego & DJ Wired in De Piek op donderdag 15 september